loading...
тел. 02/952-6666   email: image  

Връчване на Годишни награди за пътна безопасност за 2018 година

Церемонията по връчването на Годишни награди за пътна безопасност за 2018 година ще се състои на 29 януари 2019 г. от 18:30 ч. в Сити Марк Арт Център (гр. София, ул. Янко Сакъзов № 30)

Фондация Годишни награди за пътна безопасност

Пътна безопасностСкъпи приятели,
Щастливи сме да обявим старта на конкурса "Годишни награди за пътна безопасност за 2018" за 2018 година.

За осма поредна година Фондация „Годишни награди за пътна безопасност“ ще отличи най-добрите инициативи в областта на пътната безопасност, добрите практики, повишаване културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортните произшествия.

Изказваме най-сърдечна благодарност към всички участници в конкурса през годините и ви каним отново да ни разкажете за вашите инициативи през изминалата година. Линк към формата за участие ще намерите в Категорията, в която желаете да участвате.

За пръв път в историята на конкурса, Фондация "Годишни награди за пътна безопасност" ще Ви даде възможност да се включите в оценяването на номинираните. На страницата ни във Фейсбук ще може да дадете своя глас за инициативата която Ви е впечелила, а тази която събере най-много харесвания, ще получи не само отличие, но и специална награда. За повече информация, последвайте страницата ни във Facebook!

Очакваме Вашите кандидатури до 28 Декември 2018 г.   Регламент за участие »

Годишни награди за пътна безопасност са конкурс за реализирани инициативи в областта на пътната безопасност, които номинират и отличават добрите практики в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия

Инициативи от фирми
 

image В Годишни награди за пътна безопасност могат да участват всички търговски дружества от България, които са провели инициативи за насърчаване на пътната безопасност през 2018 година. още »

Инициативи от неправителствени организации

image В Годишни награди за пътна безопасност могат да участват всички организации с нестопанска цел, асоциации, сдружения, публични или публично-частни институции от България, които са провели инициативи за насърчаване на пътната безопасност през 2018 година. още »

Служители на пътна полиция с личен принос

image В Годишни награди за пътна безопасност може да бъде предложен за номиниране служител на пътна полиция, който е предотвратил пътен инцидент или е участвал в спасяване на пострадали при ПТП или е оказал помощ на такива хора през 2018 година. още »

Инициативи от учебни заведения

image В Годишни награди за пътна безопасност могат да участват детски градини, основни, средни общообразователни и профилирани училища и гимназии от България, които са провели инициативи за насърчаване на пътната безопасност през 2018 година. още »